Post by pregorumbufin on Feb 19, 2022 20:47:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ növeli a kristályok feltörését ▞▞▞
▞▞▞ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP 2022 version ▞▞▞
Ez egy jó játék, lassú bot sok izgalomban, és nem számít, mi történik, fizessen a győzelemért, mint minden más játékban. igen szabad játszani
Jo
Nagyszerű játék, ez egy álomjáték a haditengerészet szerelmeseinek. Olyan valósághű, minden részlet a tengeralattjáróról és működésükről, de ez a játék még több munkát igényel, hogy gördülékenyebb és játszhatóbb legyen. A koncepció jó! Köszönöm
Mindenekelőtt a jó játék ne legyen gonosz, hanem offline módot kell létrehoznia, ha robotokkal és jobb grafikával néz szembe.
Nem biztos benne, hogy valójában miért nincs rendes fegyvertüzelő gombja. Furcsa, ha csak rámutatunk valamire, és a hajó automatikusan lő. Nagyon béna.
Olyan ez, mint a hadihajók világa, de a víz alatt… a sebzés, a támadás és a játékmenet nem reális a tényleges tengeralattjáró-háborúban.
Ez addig volt így, amíg le nem dobtad az új alapokat egy meglehetősen tisztességes játékban. Igaz, hogy új dolgokra volt szükséged. De most a meccsek az egyik oldalon vannak a 3. és 4. szint használatával, többnyire még mindig vagyok. A Tier 2 subs.bases maximum subs-t igényel a küldetések futtatásához, mivel a frissítés még csak nem is tud. Ha egyáltalán azt gondolta volna, hogy egyensúlyt kell itt tartania, azt hiszem, el kell távolítanom. A kék nyomatok messze elmaradnak a ládáktól torpedófestéket és emblémákat kapok. A legtöbb szemét. Ha ez a játék folytatódik, akkor végül eltávolítom
* KEZDETI BEJEGYZÉS * Arcade stílusú alharc küldetésekkel. RENDKÍVÜL SZÓRAKOZÁS! Lenyűgözött, milyen szórakoztató volt valójában. Most kiakadtam, és nem látom, hogy feladom. * 3 HÓNAPVAL KÉSŐBB * - NAGY FRISSÍTÉS SOK ÚJ FUNKCIÓ! Lássuk, milyen tartalmat tartalmaz ez a frissítés! Értékelés közben beszélünk, maradj velünk!
ez egy jó játék 200 MB-nál kevesebbel, de jó játékmenettel és grafikával, de hogyan játssz többjátékost a barátaiddal
A grafika nagyszerű, és ez az egyetlen arcade tengeralattjárós játék a maga nemében. A progresszió azonban lassú és Rng alapú. A Matchmaker gyakran nagyon egyenetlen játékokba helyez, ahol egy nagyon magas szintű, alacsony szintű, de erősített hajóval rendelkező játékos mindent eltöröl, és a játék nem mondja meg, kik a botok vagy játékosok. Még mindig van egy kis ügyesség, és a tengeralattjárók jól néznek ki.
Szórakoztató, de bugos és régi. Most szereztem meg a legmagasabb szintet. A fő tengeralattjáróm hirtelen nem követi a torpedókat. A térképek egyformák, a botok mind hibásak és könnyen megölhetők. Az árak messze elmaradnak a diagramtól, és rengeteg hirdetés található. Remélhetőleg ez az új frissítés megold néhány ilyen problémát.
Játszottam a játékkal, nagyon szórakoztató, de a második napon kinyitottam a játékot, és csak kikapcsolt.
nem rossz, oké legyen valósághű subs és víz, és legyen nagyítással, hmm, de egyébként nem rossz, elég jó
🕌🚋🛬🛫🚅🚝
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP Екшън bat
bővíteni vagy frissíteni kell a játékot, és több feliratkozót vagy eseményt kell hozzáadni. A térképterületet ki kell bővíteni, és az alegységeket rejtetten kell kezelni, ne csak a tragédiákat lőjék le, amíg megérkeznek
Gyakran összeomlik, és az ügyfélszolgálat szénnel a szájukban ül. Egyáltalán nem fog beszélni, hacsak nem fizet a nyerő vásárlóért. Röviden, ne pazarolja az idejét ezzel a játékkal. **Most távolítottam el ezt a játékot a készülékemről. Hely más jobb játék letöltéséhez.
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP Acción jvk
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP Azione qqq
nagyon klassz, tetszik!
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP Ação noyg
Most az ellenséges csapat nyer nulla ponttal; ez 2x történt az elmúlt öt percben. Ez az egyik oka annak, hogy eredetileg szerverproblémák miatt töröltem a játékot egy év után; továbbra is szerverkapcsolati problémák vannak. WTH?, még mindig.
Imádom ennek a játéknak az ötletét. Ezt (típust) kerestem, mert a játékok többnyire hadihajók. Köszönöm, hogy a dobozon kívül gondolkodtál.
jóóóóóóóóó
A játék tele van szórakozással, és nagyon tetszett. Minden nap játszom. Szeretnék 5 csillagot adni, ha több mod játszható lenne és több merülés lenne.
Retro Garage - Car Mechanic จำลองสถานการณ์ ncs
Ez egy jó játék, a vezérlők lehetnének egy kicsit jobbak. Minden alkalommal, amikor lenyomom a gázkart, rakétákat ütök, hogy összezárjanak. A jelenlegi térképek újra és újra ugyanazok. Szeretne teljes néma üzemmódot látni akár 10 másodpercig is, ha olyan helyen várakozik, amíg az ellenség be nem jön egy sarkon a piros jelzőfények nem mutatják, hol van vagy ilyesmi. Valójában nem egy lopakodó típusú játék, a piros jelzőfények jelzik, hol vannak az ellenségek. Összességében rendben van a játék jelenleg
Szerkessze a véleményemet 5-ről 3 csillagra. A játék meghibásodott, és nem enged be. Megpróbáltam eltávolítani és újratelepíteni, valamint törölni a gyorsítótárat. Küldtem egy e-mailt az ügyfélszolgálatnak, de nem kaptam választ, napok teltek el. Gyenge forma, hajrá srácok.
Eddig jó. Első tengeralattjáró (Balao) és 6. szint.
Minden idők legjobb játéka!!!Mindent szeretek 10/10, de most hibával nézek szembe, csak egy hibát találtam. Amikor gyors meccset akarok játszani többjátékos játékkal, azt mondja, nincs internet, jó internetem van, kérjük javítsa ki
Ez egy nagyon szép játék, minden grafika jó. De 6 vagy 7 szint után lesz valami szerver probléma. Nem tudom folytatni a játékot tovább javítani
kevés hibával és alacsony képkockasebességgel olyan ultra grafikával, mint az aszfalt 8, de ez a játék érdekes, valójában szeretem, és bizonyos okok miatt függő vagyok...
Nekem bejön nagyon.
Ez a játék fantasztikus. De néha elakad, és azt mondja, hogy "respawn 1 in a circle", különben nagyszerű
Nagyon szerettem a játékot. Miután háromszor elvesztettem a profilomat? Nem fogom végig nézni a hirdetéseket és játszani, hogy szerezzek egy másik Virginia osztályú alját! Ez az idő a semmiért. Őszintén szólva, bárcsak visszakaphatnám azt az időt. Sok sikert ezekkel az idiótákkal! Visszamentem egy ohiói osztályba. Tetszik a játék, de a fejlesztők nem támogatják. Még mindig nagyon klassz, de nem olyan, mint volt vagy lehetett. Olyan volt, mint egy 3D-s sakk. Most nagy toleranciával kell rendelkeznie a BS-sel szemben. 🙏 ⚜️🇺🇸
Energia- és adatéhes, nincs szükség hozzáértésre, a grafika pedig elég átlagos.