Post by pregorumbufin on Feb 19, 2022 21:08:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle Arks: Build at Sea ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Idle Arks: Build at Sea IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pettused suurendavad punkte ▞▞▞
▞▞▞ Idle Arks: Build at Sea 2022 version ▞▞▞
Ld
Kas teile meeldib reklaame vaadata? Siis on see mäng teie jaoks... Ma proovisin seda ausalt ja ma lihtsalt ei saanud seda teha pärast 50. reklaami. Muidugi, et mängus midagi teha, peate neid vaatama. Ma ei pahanda mõne siin-seal. Kuid iga 5 sekundi jooksul peate vaatama 30 sekundit reklaami. Kindlasti pole allalaadimist väärt... välja arvatud juhul, kui teile meeldib reklaame vaadata, nagu ma ütlesin, siis laadige see kohe alla, olete väga rahul.
Tähendab, ma ei tea, mida ma ootasin, kuid see andis nullimängu, teil pole millegi üle kontrolli, lineaarset edenemist ja 100% reklaamide surumist. Vähemalt mõned tühikäigumängud on huvitavad, kuid see on prügikast. Ainus põhjus, miks sellel on kõrge reiting, on see, et nad ostsid 5-tärniseid arvustusi, mida Google peab tõesti maha võtma.
See on päris lahe mäng ja lõbus mängida, aitab mul muusika saatel uinuda. Üldiselt miks mitte proovida. See on lõbus ja saate õppida faktidest, mida nad teile lõbusaid asju räägivad.
Nii mõnus. Viis tähte väärt.
Mul võib midagi puudu jääda, aga see võib-olla kõige igavam mäng, mida ma kunagi mänginud olen... ainult 2 asja, mida teha. Oodake tunde, et koguda natuke puitu, või vaadake lõputut reklaamivoogu... see pole minu jaoks mõeldud mäng. Võib-olla läheb kaugemale, aga... peale 3 kaardietappi ei saa ma lihtsalt enam aega raisata
Saate tegelasi avada, kuid te ei saa valida, milliseid alles jätta. Täiendate oma parve, kuid ei saa paigutust valida. Nii et avate lihtsalt eelnevalt kindlaksmääratud versiooniuuendustee. Reklaamide jaoks on PALJU võimalusi. Nad arvavad justkui, et kui sa oled piisavalt loll, et istuda ja passiivselt mängu ise jälgida, siis võib-olla oled sa selline inimene, kes vaatab reklaame, et see kiiremini läheks.
Street Racing HD રેસિંગ aazz
Ma arvan, et sellel mängul on hea idee, kuid selle teostus puudub. Enamasti räägib see mäng sellest, kui palju reklaame suudate vaadata rohkem kui tühikäigul või mängides. See võib olla vinge mäng, kui seda natuke kohandada.
Vaatamata reklaamide üleküllusele oli mul seda mängu mängida lõbus, kuid ühtäkki on kõik minu parve uuendused nii põhimängus kui ka üritusel halliks, kuigi mul on piisavalt materjale. Ma ei saa ilma neid uuendusi tegemata edasi minna. Ei saa uuesti installida ilma oma edusamme kaotamata, kuna puudub võimalus sisse logida. Mängusisene abivõimalus puudub. Nii et ma arvan, et ma lihtsalt desinstallin!
See on väga lahe... mäng? Kas saate seda mänguks nimetada? Kogemus? Muidugi, lähme kogemustega. Sa ehitad parve.. AGA, aga sul pole absoluutselt mingit loomingulist vabadust. Nii et ehitate üsna palju virtuaalseid mudeleid. Hea, kui arvate, et see on lõõgastav, halb, kui arvate, et see on rohkem ellujäämismäng.
Pole üldse midagi, mida ma otsisin, see on hiline, ilma hea telefonita, see käivitub kiiresti, siis muutub järsku väga aeglaseks, sunnib teid vaatama palju reklaame, ei lase teil vabalt ehitada. Ma ei soovita seda inimestele, kes otsivad ellujäämis-liivakastimängu, pigem mängu uutele mängijatele, kes hoiavad teie käest terve tee.
Idle Arks: Build at Sea Įprastos temos aie
Norm
Armas mäng. ehita oma parv maailm on üle ujutatud Kõik on puidu tootmine. Selle tagasi lükatud. Alguses on reklaame, kuid pärast lvl1 pole palju. Kokkuvõttes saate selle mängu. See on seda väärt. Ma andsin sellele 3, sest arvan, et see vajab rohkem. Mul oli lihtne, nii et pärast 2. parve mängisin midagi muud Ks. (Ks.) on üle 900 mängu, rakenduse ja restorani üle vaadanud. Ks. on üks Google'i tipparvustajaid.
Uus sündmus on vigane ja ei võimalda mul leida vajalikku täiendust. Olen teinud kõik, mis võimaldab mul klõpsata, teinud iga versiooniuuenduse kättesaadavaks ja see annab mulle pidevalt märku, et saarel on uuendusi, mida saab avastada, kuid ainuke võimalus on võitlus (võitlust, mida ma ilma versiooniuuenduseta võita ei saa ). Seda ei saa võita ja see viga on peatanud sündmuse kogu edenemise. Palun paranda
Idle Arks: Build at Sea Pro příležitostné hráče eta
Häiritud sündmus. Mulle meeldis see mäng väga, hoolimata sellest, et pidin pidevalt tarvikute reklaame vaatama. Aga siis keset nende üritust jääb mu laev saarte vahele kinni ja ma ei saa kuidagi piletit või veateadet esitada. Tõesti pettunud. Tahtsin anda 5 tärni.
Mäng on täis reklaame. See mäng on tehtud raha, mitte lõbu pärast
Mängimine ja kõik on lõbus, kuid ainus viis edasiliikumiseks on vaadata reklaame iga 1 minuti järel või kui maksate palju mängimise eest. P2w on selles mängus RASKELT tehtud, muidu lihtsalt selleks, et kuhugi jõuda, pead iga kord, kui reklaam lõppeb, 20+ reklaami vaatama. See pole mäng, see on lihtsalt koht, kus 24/7 reklaame vaadata, kui kellelgi aega üle jääb. Mille tulemuseks on lõbu väljavõtmine.
Selle, mis võinuks olla fantastiline mäng, rikkus arendajate ahnus luua vahelejätmatu reklaamisüsteem, mis saadab teile iga minut rämpsposti, öeldes: Vaadake seda reklaami 1 teemandi eest, ära ütle ei või sulge seda. See hävitab ja rikub täielikult ja täielikult selle mängu, millel on palju lubadusi olla eepiline mäng. Ärge viitsige seda mängu hankida
Lõbus, kui kulutate 17 dollarit, kogute lisade igaveseks eemaldamiseks kalliskive, mida kasutatakse ressursside hankimiseks lisamiste vahelejätmiseks. Aga ostes lisa eemaldamine. Pole mõtet kalliskividel, millega legiti midagi teha. Aga koguge need kokku. Andke meile ka midagi, millega neid osta... lõbus mäng, mida mängida, kui töötate aeglasel tööl ja vajate tapmiseks aega
Mõnel põhjusel antakse ainult kaks tärni. Mängu on lõbus mängida ja jah, puidu hankimiseks on palju reklaamivalikuid. Maksin 10 dollarit, et saada võimalus iga reklaam täielikult vahele jätta, mis oli väga kasulik ja soovitas kõigile, kes mängivad. Kuid pärast seda, kui ma jõudsin umbes 7. tasemele, läksid kullakastid 1mil puidust andmisest ainult 2k-ni. Ja inimesed töötavad ega anna midagi vastu. Mäng on mõnda aega lõbus, kuid seejärel muutub edasiliikumine võimatuks.
Ma tahan seda mängu nii väga armastada, aga ma ei saa. Teil on vaja mingit viisi, kuidas saada puitu, sest muidu on tegemist lihtsalt lõputute reklaamidega, millest ma saan aru, et makstakse, kuid teatud hetkel kaotab see mängitavuse. Milleks need kalliskivid mõeldud on? Ma ei saa eluaeg aru, kuidas neid kasutada, mis on masendav. Armas graafika, armastan põhiideed, pole teostuse pärast hull. Vajab rohkem vaheldust, olen 3. tasemel ja väga igav
Selle mänguga peate tegelema millegi muuga, näiteks nõude pesemisega. “Mängi” natuke – 30 sekundit AD – pese taldrik – korda. Reklaamid on naeruväärsed, lol, on hämmastav, et rakendus suudab nii palju reklaame avaldada ilma häbi tundmata. Naljad minuga, olen mänginud vähemalt nädala, olen lihtsalt väsinud kuulutuste vaatamisest. Ilusad paadid aga!
Lahe 😁
Arvasin, et see mäng oleks meelelahutuslik tühikäigumänguna, juhusliku mänguna. Kuid see taandub reklaamivaatlejale, tegelik mäng on minimäng. Mul läks vaid paar päeva, et see lõplikult käest panna. Ärge raisake oma aega reklaamide vaatamisega. Järjekordne pettumus.
Päris hea mäng
ÄRGE MÄNGIGE Pean arendajaid tunnustama, see on esimene mäng, mida olen näinud ja mis oli mõeldud jälgimiseks. Näiteks ei vilgu ekraanil kunagi vähem kui kolm asja, mis lisamise vaatamise eest tasuvad. Öine mehaanik (kus mängus ei juhtu mõnda aega midagi, kui te just reklaami ei vaata) oli esimene märk sellest, et see oli rohkem kui teie keskmine odav lisarakendus. Kas soovite kõigi nende lisade eemaldamise eest maksta? See saab olema 20 dollarit.
Suurepärane tualetimäng! Suurepärane lõõgastumiseks enne magamaminekut, suurepärane pika hoidmise või pika ootamise korral. Tõesti kindel kasutajaliidese lihtne funktsionaalsus ja 30-sekundilised reklaamid 3k puidu eest on ausalt seda väärt ja pole hullu.
Jah, seal on lisandeid, kuid sa saad neist asju välja. Olin väga üllatunud, kui seda reklaamil nägin ja see oli tõeline mäng. Super meeletu mäng, mis on ülimalt lõbus. Seal on ülilahedad lvls
Laeva ehitamise mäng, mis on tühikäigu baastüüp. Ma näen, kas nad teevad sellest teie enda tegelaskuju, mille saate luua ja mängida päris hästi, kui neil see oleks. Aga igati heas tühikäigumängus.
See on hämmastav! On ainult 2 probleemi, te ei saa ehitada nii, nagu soovite, ja end teisele saarele kihutada, kogu teie raske laevaehitustöö jääb alles ja peate otsast alustama.
Idle Arks: Build at Sea Vabaajamängud tsrn
Andke sellele mängule 1 tärn, sest see on sisuliselt reklaamifarm. Mängida saab kahel viisil. 1. Ehitage üks või kaks osa oma parvest ja registreeruge iga 4 või 5 tunni järel. Või 2. Vaadake iga 10 sekundi järel lisamist, et koguda lisaressursse, et hoida mängu suhteliselt korralikku tempot. On isegi öine une mehaanik, mis takistab teil mitu minutit midagi tegemast, millel pole muud eesmärki, kui panna teid reklaami vaatama. Muidugi saate madala hinnaga 17,99 $ reklaamid keelata.