Post by tirarizanlawb on Feb 21, 2022 8:50:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Pop Origin! Puzzle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Pop Origin! Puzzle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ περισσότερα πετράδια hack ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Pop Origin! Puzzle Game 2022 version ▞▞▞
Μόλις ολοκλήρωσα το επίπεδο 1100 και δεν με αφήνει να ενημερώσω για να συνεχίσω στο επόμενο επίπεδο 😡 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τελικά κατάφερα να ενημερώσω το παιχνίδι και τώρα συνεχίζει με περισσότερα επίπεδα. 👍 Δεν του έδωσα 5 αστέρια μόνο επειδή μακάρι το παιχνίδι να έδινε περισσότερα όπλα (δεν είμαι σίγουρος αν έτσι λέγεται) για να κατακτήσω κάθε επίπεδο.
Αυτό το παιχνίδι αναγκάζει τον παίκτη να χαλαρώσει και, στη συνέχεια, να συνεχίσει να τον αναγκάζει να αγοράσει περισσότερα σουτ.
Είναι εύκολο να παίξεις και να διασκεδάσεις. Μου άρεσε αυτό το παιχνίδι ως παιδί, οπότε μου φέρνει αναμνήσεις
Μόλις ξεκίνησε αυτό το παιχνίδι. Μέχρι στιγμής είναι πολύ διασκεδαστικό, ελπίζω να παραμείνει έτσι.
Το μεγαλύτερο παιχνίδι απάτης EVER!!! Μόλις σηκωθείτε σε επίπεδα, θα σας δίνει ΣΥΝΕΧΩΣ μπάλες που δεν θα παίζονται ΠΟΥΘΕΝΑ, έτσι ώστε να είναι αδύνατο να προχωρήσετε εκτός εάν: Α. κάνετε αγορές εντός εφαρμογής Β. επαναλαμβάνετε αυτό το επίπεδο για αιωνιότητα και παρακολουθείτε διαφημίσεις για περισσότερο από εσάς μπορεί να παίξει το παιχνίδι. Ξεχάστε τα...ΔΙΑΓΡΑΦΗ!!!!!
Αυτό είναι ένα πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι. Μου άρεσε να σκάω όλες τις φυσαλίδες σε αυτό το πλαστικό με φυσαλίδες που χρησιμοποιείται για τη συσκευασία. Τώρα μπορώ να το κάνω αυτό και να αποθηκεύσω τις φυσαλίδες συσκευασίας για εύθραυστα αντικείμενα.
Να απαλλαγούμε αν αυτό το άσκοπο μετά το επίπεδο 1440 δεν υπάρχουν άλλα επίπεδα και παγώνει πολύ
Δεν έχω πολύ καιρό το παιχνίδι. Είναι η πρώτη μου φορά που παίζω. Μέχρι στιγμής το απολαμβάνω. Είναι σχεδόν πολύ εύκολο, αλλά τις περισσότερες φορές αυτά τα παιχνίδια γίνονται πιο δύσκολα, οπότε ελπίζουμε ότι θα γίνει και αυτό
Bubble Pop Origin! Puzzle Game Sestavljanke ejn
Bubble Pop Origin! Puzzle Game Hjernetrim vezt
Πολύ καλό αλλά απογοητευτικό. Το παιχνίδι είναι γεμάτο διαφημίσεις. Περίπου το 50% του χρόνου σας θα παρακολουθείτε διαφημίσεις. Επίσης, «απατάει» καθιστώντας αδύνατο να ξεπεράσετε υψηλότερα επίπεδα εκτός και αν ξοδέψετε χρήματα. Ένας από τους τρόπους με τους οποίους το κάνει αυτό είναι να σας δίνει συνεχώς ένα χρώμα όταν χρειάζεστε άλλα ή καθόλου χρώματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, μειώνοντας τις στροφές σας έως ότου αποτύχετε στο επίπεδο. Εκτός από αυτό, ένα πολύ καλό παιχνίδι. Απλώς προετοιμαστείτε να απογοητευτείτε.
Αν και το παιχνίδι φαινόταν αρκετά αξιοπρεπές, γρήγορα γίνεται φανερό ότι δεν είναι τίποτα άλλο από μια κατάφωρη αρπαγή μετρητών.
Είναι λίγο αργό αλλά μου αρέσει 👍.
Πρέπει να το έπαιζα στο παρελθόν (καθώς δεν 'ξεκίνησα από την αρχή' όπως ήταν). Είτε το βαρέθηκα είτε, όπως φαίνεται πιθανό αυτή τη στιγμή, δεν ήταν πλήρως συμβατό με τη συσκευή μου. Ο λόγος που κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα; Όλα λειτουργούν τέλεια τώρα!
Οι διαφημίσεις είναι ενοχλητικές και θα παγώσουν εντελώς το παιχνίδι. Τότε είναι που το κλείνω και προχωράω.
Τα παιχνίδια τείνουν να παγώνουν πολύ.
Εάν δεν αγοράσετε τον κουμπαρά, χάνετε όλα τα νομίσματά σας. Μπορείτε να φτάσετε μόνο τόσο μακριά χωρίς να μπορείτε να συλλέξετε νομίσματα για να παίξετε.
Μου αρέσει και όλα τα γραφικά
Οι διαφημίσεις δεν είναι τόσο κακές το παιχνίδι, επομένως είναι διασκεδαστικό
Μην μπείτε στον κόπο να το εγκαταστήσετε, καθώς κολλάει συνεχώς σε κρίσιμες στιγμές και σας τρελαίνει!!! Θα το σχολιάσουν λέγοντας ότι λυπούνται για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε, αλλά δεν φαίνεται να διορθώνουν το σφάλμα. Ώρα για απεγκατάσταση!!!
Μόλις άρχισα να παίζω ξανά αφού σταμάτησα λόγω της σπατάλης χρημάτων αγοράζοντας περισσότερες βολές και στη συνέχεια να τους τσαντίσουν από τα χειριστήρια του παιχνιδιού! Μέχρι στιγμής το διασκέδαζα και ελπίζω να μην ξαναρχίσει η αυτόματη λήψη. Επομένως, προτείνω ανεπιφύλακτα αυτό το παιχνίδι προς το παρόν και θα αφήσω προσωρινή τη σύστασή μου προς το παρόν και θα αφήσω το παιχνίδι να μιλήσει από μόνο του μέχρι την επόμενη κριτική! Μόνο μία εμπειρία με το όπλο αυτοσκοποβολής, γι' αυτό εξακολουθώ να παίζω
Ξέρω ότι θα πληρώσω για την έκδοση χωρίς διαφημίσεις, αλλά αναγκάζετε όσους θέλουν να παίξουν χωρίς αυτήν να τους παρακολουθούν κάθε 2 επίπεδα; Λίγο αδιάφορο δεν είναι.
Εντάξει παιχνίδι. Γίνεται βαρετό μετά από λίγο. Οι διαφημίσεις είναι λίγο συχνές και λίγο ενοχλητικές.
Πολύ καλή διασκέδαση, ευχαριστώ για την πρόκληση που κάνατε και θα παίζω αυτό το παιχνίδι για λίγο.
Bubble Pop Origin! Puzzle Game Hjernetrim jvtb
Οι διαφημίσεις σε εφαρμογές έχουν πλέον ρυθμιστεί σε ένταση πολυμέσων, επομένως δεν μπορώ να κάνω σίγαση των διαφημίσεων κατά την αναπαραγωγή μουσικής. Φρικτό σχεδιαστικό ελάττωμα
Έχω βαρεθεί τελείως. Ανέχτηκα όλες τις διαφημίσεις σας και το γεγονός ότι όταν έφτασα στα τελευταία τέσσερα ή πέντε παιχνίδια σε ένα παιχνίδι, αρνείσαι να μου δώσεις τις χρωματικές φυσαλίδες που χρειαζόμουν. Τώρα, κάθε φορά που φτάνω στο τέλος του παιχνιδιού και κάνω κλικ στο ρολόι για άλλες τρεις φυσαλίδες, με διώχνεις από το παιχνίδι και με κάνεις να ξεκινήσω από την αρχή, ανέχτηκα πάρα πολύ το παιχνίδι σου να βρωμάει
Όλες οι διαφημίσεις μεταξύ κάθε επιπέδου κάνουν αυτό το παιχνίδι δυσβάσταχτο. Διαγράφω αυτό το παιχνίδι. Μετά την αποστολή αυτής της σημείωσης, έλαβα μια απάντηση από τους ανθρώπους του παιχνιδιού, πρέπει να τους ευχαριστήσω για τη βελτίωση της εμπειρίας μου, τώρα μπορώ να παίξω και να απολαύσω ολόκληρο το πακέτο
Καλύτερα τώρα από ό,τι ήταν γιατί έπρεπε να περιμένουμε για εβδομάδες για νέα επίπεδα.. Τώρα φορτώνει περίπου 10 νέα επίπεδα και μετά πηγαίνει σε μια πρόκληση εναντίον άλλων για 2 εβδομάδες... Είναι περισσότερο ένα παιχνίδι που βγάζει χρήματα τώρα.
Εξαιρετικό για να βοηθήσει να περάσει η ώρα..
Λοιπόν, το παιχνίδι Farm bubble είναι αυτό που έπαιζα και είχα 798 αστέρια χθες το βράδυ, σηκώθηκα σήμερα το πρωί για να παίξω με παιχνίδι και είμαι κάτω στα εκατόν εξήντα εννέα, δεν ξέρω τι έγινε, αλλά τα πετροβολάς όλα από τα αστέρια μου και είμαι σχεδόν αποφασισμένος να διαγράψω αυτό το παιχνίδι γιατί αν πρόκειται να το κάνετε αυτό και βάλω κάρτα για να πάρω αυτά τα αστέρια ΔΕΝ πρόκειται να το αντέξω αυτό θα διαγράψω το παιχνίδι θα παγώσει εννοώ το πάγωμα μπορώ να αντιμετωπίσω, αλλά ακόμα στα αστέρια ξέρω ότι θα χαρτί για να σε πάρω
Παίζω εδώ και πολύ καιρό. Αλλά μόλις φτάσετε στο επίπεδο 720 κολλάτε εντελώς. Δεν θα σε βοηθήσει καθόλου. Απεγκατάσταση και εύρεση ενός άλλου παιχνιδιού φυσαλίδων για να παίξετε. Όταν τελειώνετε ένα επίπεδο, τα κέρματα χτυπούν στον κουμπαρά αλλά δεν μπαίνουν μέσα. Τι είναι αυτό;
Πολύ καλά
Το παιχνίδι είναι υπέροχο. Το μόνο πρόβλημα είναι οι διαφημίσεις, αλλά συνολικά το παιχνίδι είναι υπέροχο.
Το λατρεύω Όχι πολύ ευχαριστημένος με τους πόντους που αλλάζουν σε cheat, θα προτιμούσα να εξοικονομήσω πόντους
Λατρεύω αυτό το δροσερό παιχνίδι με πολλές φούσκες για να σκάσει ευχαριστώ τον δημιουργό παιχνιδιών
Κατάργηση εγκατάστασης του παιχνιδιού καθώς πάγωσε ενώ "χρειαζόταν" να παρακολουθήσετε ένα βίντεο για να προχωρήσετε. Το βίντεο δεν φορτώθηκε ποτέ. Το παιχνίδι ήταν αρχικά διασκεδαστικό, αλλά καθώς προχωράτε σε υψηλότερα επίπεδα, γίνεται ένα λάκκο $$ (πρέπει να αγοράσετε περισσότερα νομίσματα, καθώς οι φυσαλίδες δεν είναι πάντα αυτές που τελικά χρειάζεστε)
Το παιχνίδι παγώνει όταν επιλέγετε επιπλέον μπάλες μετά το επίπεδο 1501.
Bubble Pop Origin! Puzzle Game Puzzel ekdj
Σε πολλές διαφημίσεις και πολύ μεγάλες. Σε κάνει να μην θέλεις να παίξεις το παιχνίδι. Εάν έχετε και εσείς διαφημίσεις, απλώς κάντε τις πιο σύντομες. Η αναμονή σε βγάζει από τη ροή σου. Επιβραδύνει το παιχνίδι.
Μου αρέσει να παίζω, με αφήνει να χαλαρώσω μετά από μια κουραστική μέρα και είναι ένα παιχνίδι που μπορούν να παίξουν και τα εγγόνια μου, κάνοντας επίσης ωραίο παιχνίδι;!
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game Симулятори rhq
Το παιχνίδι είναι έτσι-έτσι? τα γραφικά μερικές φορές είναι λίγο ασταθή (η γραμμή δείχνει πού θα πάει η μπάλα και μετά η μπάλα πάει αλλού). Η διαφημιστική εμπειρία είναι η χειρότερη όλων των εποχών: τρεις ή περισσότερες διαφημίσεις ανά παιχνίδι, κυρίως αυτό το προϊόν που απάντησα συγκεκριμένα που δεν θέλω να βλέπω... ξανά και ξανά και ξανά... η γενική αίσθηση είναι, "οκ αυτό το παιχνίδι απλά με μισεί». Κάνω απεγκατάσταση.